Εγκαταστάσεις

Μετά από 10 χρόνια όπου τα γραφεία της εταιρίας στεγάζονταν στην Πλ.Ναυαρίνου 16, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για μια αλλαγή, ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες και να ενισχυθεί η ανάπτυξή της. Από τον Μάρτιο του 2014, τα νέα γραφεία διαμορφώνονται εξ ολοκλήρου από την αρχή σε νέα διεύθυνση, στη Μητροπόλεως 110. O σκοπός είναι να καλύψουν τις ανάγκες εξυπηρέτησης online πελατών όσον αφορά την βασική σελίδα πώλησης τουριστικών πακέτων και εκδρομών που είναι το 18-24.gr.

Οκτώ ξεχωριστά γραφεία πλήρως εξοπλισμένα για τα βασικά στελέχη της επιχείρησης, ένα αυτόνομο call center με τέσσερις θέσεις εργασίας και δυνατότητα υποστήριξης 24 τηλεφωνικών γραμμών, αλλά και 24ωρη υποστήριξη από δύο γραμμές, ένα πλήρως εξοπλισμένο meeting room που θα χρησιμοποιείται και σαν αίθουσα εκπαίδευσης και σεμιναρίων για ομάδες 12 ατόμων, και μια νησίδα online υποστήριξης, με άλλες 12 θέσεις εργασίας.

Φέτος, εν έτη 2017, αποφασίσαμε να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στις υποδομές κι εγκαταστάσεις, κυρίως όσον αφορά την αισθητική αναβάθμιση του χώρου εργασίας, αφού σίγουρα συντελεί σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας, αλλά και στην καλύτερη κατανομή των χώρων εργασίας μετά την δημιουργία της reception, με σκοπό την καλύτερη υποδοχή των πελατών μας. Έτσι δημιουργήσαμε ένα νέο γραφείο, στην ίδια λογική και στην ίδια ακριβώς τοποθεσία, απέναντι από το προηγούμενο. Εκεί μπορείτε να μας επισκεφθείτε για τυχόν απορίες ή για πληρωμές, αφού έχει προηγηθεί η κράτηση, με μετρητά.

Στόχος είναι πλέον η αξιοποίηση των υποδομών, με ανάλογη αύξηση των κρατήσεων για τα επόμενα δύο χρόνια, με ρυθμό που να ξεπερνά το 50% ετησίως. Φυσικά αυτό δεν μπορεί να αφορά μόνο τις ηλικίες 18-24 χρόνων, αλλά θα βασίζεται κυρίως στην διεύρυνση της ηλικιακής γκάμας των πελατών και στην προσθήκη αντίστοιχων πακέτων.

Οι νέες μας εγκαταστάσεις!